Cautare

8419 de rezultate pentru "adresa telekom roman" (3.35 secunde)
Hotel Gorgulho 3*** Adresa: ... 319 euro Hotel Windsor 4**** Adresa: ... 361 euro Hotel Estalagem Quinta Mirabela 5***** Adresa: ... - Ghid roman la formarea grupului minim in caz contrar asistenta turistica locala Pretul nu include:
Si, cu acordul dumneavoastra, stimati colegi, o sa imi iau acum libertatea de a ma adresa prin intermediul acestei declaratii in mod direct domnului presedinte Iohannis.
Fara sa stiu acest om mi-a decupat intr-o alta zi un fragment din acest caiet si l-a trimis pe adresa Luceafarului la Fanus Neagu. ... - Poti sa-mi relatezi un "caz" deosebit din viata ta de gazetar despre care ai dori sa scrii oricand un roman ?
Partidul Alianta Socialista (PAS) informeaza ca va organiza pe 3 iulie un congres extraordinar pentru a-si schimba numele in Partidul Comunist Roman (PCR), socialistii considerand ca este timpul ca in fruntea Romaniei "sa ajunga oamenii cinstiti, devotati ideilor nobile de propasire materiala si spirituala".
Viorica Roman de la Avalon - Design & Production (Hand made cu cristaluri Swarovski Elements) participa in luna decembrie la targul de Craciun de la Sala Dalles. ... Folosesc, la unele dintre bijuterii, motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman.
In plus, acestia au inaintat joi, 4 mai, o adresa DADL-ului, prin care se solicita remedierea situatiei plajei din statiune, prin lucrari ce ar fi trebuit incheiate la 1 mai, adica la deschiderea oficiala a sezonului estival.
Discursul lui Geoana a fost plin de critici la adresa actualei guvernari si a presedintelui Traian Basescu, insa nu a omis sa dea si un semnal pentru unitatea partidului.
Europenii au inceput sa trimita din ce in ce mai multe avertismente privind eventuala demitere a ministrului roman de Justitie, Monica Macovei. Intr-un interviu acorat in exclusivitate pentru Deutsche Welle, Susanne Kastner, vicepresedintele Bundestagului considera motiunea anti- Macovei "un semnal deosebit de grav la adresa Uniunii Europene".
„Trebuie sa spunem mai clar si raspicat ca reforma justitiei Romaniei este mult intarziata, ca este de neacceptat ca un roman obisnuit sa stea cu deceniile in justitie, ca este de neacceptat ca evenimente precum cele de la Craiova, legate de disfunctii grave si perceptii de coruptie severa, sa fie tolerate in sistem si, din punctul nostru de vedere, inclusiv activitatea celor care se ocupa in justitie de lupta anticoruptie va trebui sa fie analizata dupa raportul de tara din luna iunie“, a spus Geoana.
In esenta este vorba despre faptul ca liderul liberal semnaleaza pericolul la adresa statului de drept si a democratiei, si ca suntem intr-o stare de fapt, o republica prezidentiala discretionara, in care derapajele totalitare inadmisibile sunt, din pacate, tolerate de societate, tratate ca pe un fapt divers.
In al doilea rand, domnul presedinte a facut declaratii extrem de dure la adresa oficialitatilor maghiare, ca reactie la declaratiile iredentiste ale liderului partidului de opozitie Jobbik.
Sub aceasta acopetrire niste unii, printre care si Gitenstein, se asigura ca au intrumentele necesare punerii pe labe a statului roman, in cazul in care se opune planurilor lor. Pur si simplu asistam, cum spuneam, la o preluare ostila a statului roman cu mana DNA.
Nu accept si nu voi accepta niciodata incalcarea LEGII FUNDAMENTALE A STATULUI ROMAN - CONSTITUTIA! ... - Televiziunea publica, TVR, platita din banii contribuabilului roman se afla in imposibilitatea de plata a angajatilor dar si de preluare a transmisiilor internationale de interes :
Remarcile dure la adresa guvernului roman si la adresa presedintelui vin in urma majorarii TVA la 24%, masura considerata gresita si de presa straina. ... restul continetului va urmareste!", este mesajul reporterilor pentru guvernul roman.
Este uluitor cum isi permit asemenea oameni sa se joace cu cuvintele, sa inventeze, sa vehiculeze falsuri si injurii la adresa unor oameni care au facut ceva in aceasta tara si sa improaste cu noroi un moment inaltator din viata acestui popor.
Sint oameni imbogatiti subit, care n-au insemnat si nu inseamna nimic in spiritualitatea romaneasca, dar care se considera atit de superiori incit orice critica la adresa lor este considerata o adevarata crima la adresa Romaniei si ca atare trebuie pedepsita drastic.
Un proces la CJUE ar dura cel putin 2 ani, astfel ca este preferabila diplomatia. Iohannis: Nu va exista un boicot la adresa Austriei din partea statului roman
datoria dintre Casa Regala si statul roman nu a fost stinsa din cauza tablourilor luate de rege cand a parasit tara. ... Taracila considera aceasta prevedere direct neconstitutionala, deoarece se instituie o discriminare unor persoane fizice care nu au avut nici o calitate in statul roman.
Referitor la facilitatile pe care statul roman le-ar putea pune la dispozitie investitorilor de la Beijing, seful Guvernului roman l-a asigurat pe omologul chinez ca, in cazul in care o oferta a unei companii chineze este mai buna, in conditii de competitie egala, europeana, va fi in mod sigur declarata castigatoare de partea romana.
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... Ar reprezenta o opozitie reala care sa faca fata actualei puteri”, a declarat Petre Roman.
google-analytics.com